Ga naar de inhoud

KV Kortrijk zet Edward Still aan de deur na 2 op 24, Akpala neemt voorlopig over

Edward Still kon nog geen zege boeken met KV Kortrijk.

KV Kortrijk heeft een einde gemaakt aan de samenwerking met coach Edward Still. Hij betaalt na 8 matchen het gelag voor de magere oogst van 2 punten bij de rode lantaarn. 

RWDM wisselde nog voor de start van het seizoen van coach, maar nu is ook het eerste trainersontslag van het seizoen 2023-2024 een feit.

 

En een verrassing is het niet echt dat rode lantaarn KV Kortrijk als eerste ingrijpt. In acht matchen kon het nog geen overwinning boeken. 

 

Met amper 2 punten (puntendelingen tegen Anderlecht en Standard) wordt coach Edward Still bedankt voor bewezen diensten. Ook assistent Mario Kohnen en video-analist Thomas Lambert staan aan de deur.

 

Still voelde zelf de bui al hangen na de nederlaag tegen Charleroi afgelopen weekend. "De cijfers liegen niet", gaf hij toe. "Ik wil hard werken om de situatie om te draaien."

 

Die kans krijgt hij niet meer. Joseph Akpala neemt voorlopig het roer over. "De club maakt zo snel mogelijk werk van een opvolger", klinkt het bij KV Kortrijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.