Ga naar de inhoud

Roméo Lavia zwaait Southampton uit: "Ik hoop dat ik het vertrouwen heb kunnen terugbetalen"

 vr 18 augustus 2023 09:49
Roméo Lavia lijkt op weg naar Chelsea.

Geen seizoen in The Championship voor Roméo Lavia. De Rode Duivel verlaat Southampton en lijkt op weg naar Chelsea. Op Instagram neemt hij alvast afscheid van de fans. "Ik zal jullie voor eeuwig dankbaar zijn."

Na 11 jaar zakte Southampton uit de Premier League, maar dat Roméo Lavia op het hoogste niveau zou blijven plakken, was al even duidelijk.

 

Liverpool trok aan de mouw van de Rode Duivel, maar Chelsea kaapte de transfer nog. De handtekeningen zijn nog niet gezet, maar Lavia neemt op Instagram wel al afscheid van Southampton.

 

"Nu ik afscheid neem, wil ik jullie enorm bedanken voor alles wat jullie me hebben gegeven", schrijft hij.

 

"Ik heb meteen jullie liefde mogen voelen, ondanks dat we ons doel niet hebben gehaald. Ik zal nooit het geloof van de club en de fans in mij vergeten. Ik hoop dat ik het vertrouwen heb kunnen terugbetalen."

 

"Ik wil vooral mijn ploeggenoten en alle stafleden bedanken om me vanaf dag één te omarmen en voor de hulp achter de schermen waardoor ik een betere persoon, atleet en voetballer ben geworden."

 

"Jullie hebben ertoe bijgedragen dat mijn integratie in het profvoetbal gemakkelijk verliep. Daarom zal deze club altijd in mijn hart zitten."

 

"Veel succes dit seizoen en ik kijk ernaar uit om dat club snel weer te zien marcheren naar de Premier League waar het thuishoort."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: