Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

Luister of kijk naar Wielerclub Wattage als theatershow in Puurs-Sint-Amands

 do 11 mei 2023 06:30
" "
Wielerclub Wattage was woensdag te gast in CC Binder in Puurs-Sint-Amands, voor een eerste van 3 zaalshows.

Tijdens de Giro trekt Wielerclub Wattage nog even door. Gisteren vond de eerste van 3 zaalshows plaats: Ruben Van Gucht ging met zijn gevolg langs in CC Binder in Puurs-Sint-Amands. Met dezelfde ingrediënten als in het voorjaar: nieuwe inzichten bij de actua en straffe verhalen.

Beluister de podcast

Wielerclub Wattage gaat tijdens de Giro op tournée. De eerste halte voor Ruben Van Gucht is CC Binder in Puurs. Zijn gasten, Tom Boonen, Jan Bakelants, Dirk De Wolf en Mark Uytterhoeven, zorgen weer voor nieuwe inzichten (Evenepoel is meest aerodynamische ooit, pakt volgende tijdrit nog 1 à 2 minuten, maar zou beter met handschoenen rijden) en straffe verhalen (Tom met Bramati, Dirk met Fignon en Ruben met de paus).

Of bekijk de aflevering op VRT MAX

Wielerclub Wattage, ook tijdens de Giro

De tank van onze wekelijkse wielerpodcast Wielerclub Wattage is nog niet leeg. Onze mannen verlengen hun inspanning tijdens de Ronde van Italië, van 6 tot 28 mei. Ruben Van Gucht en co. trekken het theater in met 3 shows, telkens op woensdag. Na Puurs volgen nog Geraardsbergen (17 mei) en Dilbeek (24 mei). Wilt u een uitzending bijwonen, kijk hieronder voor tickets.

Gerelateerd: