Rode Duivels landen pas om 4.45 uur, Courtois ontbreekt op signeersessie met fans

Het programma van de Rode Duivels voor vandaag is licht aangepast. Door vertragingen op de luchthaven van Arlanda, in de buurt van Stockholm, landden ze vanochtend pas rond 4.45 uur op Brussels Airport, veel later dan verwacht.

Normaal stond er om 11 uur een videosessie en training op het menu, gevolgd door een signeersessie met fans van 1895, de officiële fanclub van onze nationale ploeg.

De hersteltraining - indoor voor het hele team - verhuisde naar de namiddag. Net voor de middag vond eerst de signeersessie plaats.

 

Na afloop van de training krijgen de Duivels vrijaf van Tedesco. Vanaf morgen gaat de focus op de oefenmatch van dinsdag in Keulen tegen Duitsland.

Thibaut Courtois was de enige Rode Duivel in de 24-koppige selectie die ontbrak bij de signeersessie. Hij zou mogelijk rust krijgen en dinsdag niet keepen vanwege het zware programma van Real Madrid.

Koen Casteels, na het afhaken van reservedoelman Simon Mignolet gepromoveerd tot nummer twee, zou zo tussen de palen staan tegen de Mannschaft.