Ga naar de inhoud

Een erehaag en een blij weerzien met Neymar: wereldkampioen Lionel Messi is weer in Parijs

 wo 4 januari 2023 11:27
Lionel Messi en Neymar jr.
Een blij weerzien voor Lionel Messi met zijn maatje Neymar jr.

Ook voor Lionel Messi (35) is de vakantie afgelopen. De kersverse wereldkampioen is vanochtend weer verschenen op het oefencentrum van Paris Saint-Germain. Het weerzien met Neymar was hartelijk, de medewerkers van de Franse topclub verwelkomden Messi met een erehaag.

PSG plaatste een videofragment en enkele foto's online waarop te zien is hoe Messi op het trainingscentrum aankomt en zijn ploegmaats begroet. Onder meer het weerzien met de Braziliaan Neymar is hartelijk.


"Bonjour Leo", heet de Franse topclub de Argentijnse superster weer welkom. "Leo Messi keerde deze ochtend terug op het trainingscentrum na zijn WK-winst."

Lionel Messi
Een goedgeluimde Lionel Messi is weer in Parijs.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lionel Messi stapte volgens mediaberichten gisteravond plaatselijke tijd in Rosario in een privéjet richting de Franse hoofdstad. De wereldkampioen werd daarbij vergezeld door zijn vrouw Antonela en zijn kinderen Thiago, Mateo en Ciro.

 

Bij PSG vindt hij onder meer Kylian Mbappé terug, enkele weken nadat hij met Argentinië titelverdediger Frankrijk opzij zette in een van de spannendste WK-finales ooit.

 

Mbappé nam na het toernooi slechts enkele dagen rust en sloot snel weer aan bij de Parijzenaars, in een poging de ontgoocheling zo snel mogelijk door te spoelen.

 

Vrijdag voetbalt PSG in de Franse beker op het terrein van derdeklasser Châteauroux. Met Lionel Messi tussen de lijnen?

Gerelateerd: