Magnus Cort is geen fan van de EF-crocs: "Maar ze maken deel uit van het ploegtenue"

 wo 13 juli 2022 09:28
Magnus Cort met zijn prachtige snor en afstotelijk lelijke crocs.
De Deen Magnus Cort op het podium in Denemarken toen hij de bollentrui had.

Na zijn prachtige ritzege schoof Magnus Cort (EF-EasyPost) gisterenavond aan bij Maarten Vangramberen, waar hij in zijn typische stijl zijn dagsucces toelichtte. Opvallend was het verhaal achter zijn prachtige snor en crocs.

Magnus Cort heeft sinds enkele jaren al een snor om U tegen te zeggen. Vangramberen vroeg hoe het kwam dat hij enkel een snor heeft, maar in eerste instantie een volle baard in gedachten had.

 

"Ik wou een baard, maar ik kon er geen laten groeien omdat ik te weinig baardhaar heb", zei de Deen hilarisch. "Ik ben al heel blij dat ik deze snor heb en ik hou ervan. Mijn vriendin vindt het ook niet erg", vertelde hij met een brede glimlach.

Waar hij niet zo blij mee is, zijn de roze crocs die de 29-jarige smaakmaker bij elke publieke gelegenheid na de koers draagt. Vangramberen kan niet geloven dat de Deen daarvan houdt. 

"Inderdaad. Om heel eerlijk te zijn: het is een onderdeel van onze tenue. Ik ben verplicht ze te dragen", zegt Cort met een veelbetekenend lachje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.