Ga naar de inhoud

Zijn Crocs terug? Renners van EF-EasyPost verrassen op ploegenpresentatie met flashy model

 wo 29 juni 2022 20:55

Voor de ene afstotelijk lelijk, voor de andere het summum van mode en comfort. Crocs beroeren al twintig jaar wereldwijd de gemoederen. Het weerhield de renners van EF-EasyPost er niet van om met een speciaal ontworpen model van de plastic sandalen naar de ploegenvoorstelling in Kopenhagen te komen. Bent u fan?

Het is natuurlijk niet de eerste modestunt van EF-EasyPost. Het Amerikaanse team maakt er de laatste jaren een gewoonte van om met speciaal ontworpen outfits aan de start van grote rondes te verschijnen.

 

U herinnert zich misschien het speciale Giro-shirt van 2020, een samenwerking tussen kledingfabrikant Rapha en skatemerk Palace? Ook dit jaar sloegen beide merken de handen in mekaar voor een uniek Tourshirt. Prachtig of kitsch? Oordeelt u vooral zelf.

Zou Bettiol ook vrijdag in de tijdrit starten op Crocs?
Gerelateerd: