Zijn Crocs terug? Renners van EF-EasyPost verrassen op ploegenpresentatie met flashy model

    Voor de ene afstotelijk lelijk, voor de andere het summum van mode en comfort. Crocs beroeren al twintig jaar wereldwijd de gemoederen. Het weerhield de renners van EF-EasyPost er niet van om met een speciaal ontworpen model van de plastic sandalen naar de ploegenvoorstelling in Kopenhagen te komen. Bent u fan?

    Het is natuurlijk niet de eerste modestunt van EF-EasyPost. Het Amerikaanse team maakt er de laatste jaren een gewoonte van om met speciaal ontworpen outfits aan de start van grote rondes te verschijnen.

     

    U herinnert zich misschien het speciale Giro-shirt van 2020, een samenwerking tussen kledingfabrikant Rapha en skatemerk Palace? Ook dit jaar sloegen beide merken de handen in mekaar voor een uniek Tourshirt. Prachtig of kitsch? Oordeelt u vooral zelf.

    Zou Bettiol ook vrijdag in de tijdrit starten op Crocs?