Ga naar de inhoud

Kopenhagen kiest voor deze bijzondere plek voor de Tour-ploegenpresentatie, Bert De Backer is onder de indruk

Denemarken loopt warm voor de start van de Tour de France. Dat mogen onze Instagram-reporters Bavo Mortier en Bert De Backer aan de lijve ondervinden. Ze zijn onder de indruk van de massale opkomst én van de unieke setting: pretpark Tivoli in Kopenhagen.

Bert De Backer vindt het allemaal prima: "Ik begrijp de pro's en de contra's van de verre verplaatsing naar Denemarken helemaal. Het is een circus voor de renners, maar ik vind dat ze veel goedmaken door te starten in een park."

 

Volg hun avonturen op Instagram: http://www.instagram.com/sporza.be

Pretpark Tivoli lijkt de Efteling wel

Binnenrijden door de grote poort

Alleen maar lachende gezichten in de zon