Ga naar de inhoud

An Vannieuwenhuyse zet punt achter bobsleecarrière: "Ik heb het maximum bereikt"

 do 14 april 2022 17:35

An Vannieuwenhuyse zet een punt achter haar bobsleecarrière. Dat maakte de 31-jarige Belgian Bullet bekend op haar sociale media. "Na de Olympische Spelen in Peking nam ik wat tijd om te bezinnen", postte Vannieuwenhuyse.

"Hoewel ik nog altijd van de fysieke uitdaging hou om een slee voort te duwen en het me nog altijd een kick geeft om de snelste lijn op te zoeken, heb ik beslist er een punt achter te zetten."

 

"Als profsporter heb ik altijd het hoogste nagestreefd en na elf jaar in de sport kan ik zeggen dat ik het maximum eruit gehaald heb en daar ben ik verdomd trots op. Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven."

 

Op de Spelen in Peking werd Vannieuwenhuyse samen met remster Sara Aerts vijftiende in de tweemansbob. Vier jaar eerder werd ze met Sophie Vercruyssen twaalfde in Pyeongchang. Sara Aerts maakte voor aanvang van de Spelen in Peking al bekend dat het haar laatste competitie zou worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.