BEKIJK: De pass die de wereld rondgaat: "Assist van Luka Modric hoort in een museum thuis"

Luka Modric was tegen Chelsea nog eens zijn fantastische zelve.

Luka Modric deelt elke wedstrijd wel een paar leuke passes uit, maar tegen Chelsea liet de ervaren Kroaat nog eens zijn onversneden klasse zien. Hij bracht Rodrygo de 1-3 aan op een fenomenale manier. Kijk en geniet!

De klok tikte gisteren genadeloos weg voor Real Madrid. Tien minuten voor tijd stond het op de rand van de uitschakeling, tot Luka Modric een geniale ingeving kreeg.

 

De ex-winnaar van de Gouden Bal, 36 ondertussen, vond Rodrgyo aan de tweede paal met een perfecte pass met de buitenkant van zijn rechtervoet. De Braziliaan had maar binnen te duwen en daardoor dwong Real nog verlengingen én daarin ook de kwalificatie voor de halve finales af.

De weergaloze pass van Modric:

Lof op Twitter: