Wezet verliest thuis van Hubo en moet koppositie aan Aalsmeer laten, dat Bocholt klopt

zo 29 september 2024 08:22
" "
Wezet lijdt zijn eerste nederlaag.

In de Super League Handball heeft Wezet zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. Het verloor thuis met het kleinste verschil van Hubo met 26-27. Aalsmeer, dat met 25-26 Bocholt opzijzette, is de nieuwe leider.

Het einde van de partij in Wezet was enorm spannend. De thuisploeg kwam 26-24 voor op 4 minuten van het einde en leek een hand uit te steken naar de winst, maar de bezoekers draaiden de rollen nog om met 3 doelpunten.

Wezet-Hubo was het enige "Belgische" duel van zaterdagavond. Bocholt stond bij de rust 14-15 achter tegen Aalsmeer, maar ging op en over de Nederlanders in het begin van de tweede helft. In de voorlaatste minuut stond er nog 24-25 op het bord, maar Aalsmeer ging er nog op en over.

Eupen won vlot bij de Lions met 21-29, Sasja ging nog een keer onderuit tegen Hurry Up (30-25) bij zijn langste verplaatsing van het seizoen. Na 2 nederlagen knoopte Pelt weer aan met de zege. Houten moest er met 31-33 aan geloven.

Als Volendam vandaag thuis wint tegen Bevo, komt het mee op kop met Aalsmeer.