VIDEO - "Heb je goed geslapen? Weinig": Amper uren na opvallend interview is Kevin De Bruyne alweer op post in Jette

 di 10 september 2024 11:15

"Heb je goed geslapen? Weinig." Daags na de verloren wedstrijd tegen Frankrijk en zijn opvallende interview was Kevin De Bruyne te gast in het Ronald McDonald Huis in Jette, een initiatief dat hij ondersteunt en dat vandaag vijf jaar bestaat. De kapitein van de Rode Duivels hield zich aan zijn woord, maar reageerde verder niet op de gebeurtenissen van gisteren.

Het was vroeg dag voor Kevin De Bruyne.


Amper enkele uren na de frustrerende 2-0-nederlaag tegen Frankrijk was hij al op post in Jette. Hij ging er samen met zijn vrouw het Ronald McDonald Huis bezoeken.


Het koppel is al enkele jaren betrokken bij het project dat gezinnen met een zorgbehoevend kind een veilige en warme omgeving geeft om te verblijven. Vandaag bestaat het initiatief er vijf jaar.

Dit is niet het moment om over voetbal te spreken.

Kevin De Bruyne

De Bruyne wilde (voorlopig) niet reageren na zijn opvallende interview en vermeende uitspraak "ik stop, ik stop" van gisteren.

 

Het enige wat hij vertelde was: "Heb je goed geslapen? Weinig", glimlachte hij voorzichtig. "Maar dit is niet het moment om over voetbal te spreken."

 

De kapitein van de Rode Duivels gaf als peter wel een mooie speech ter ere van het vijfjarige bestaan van het initiatief. "We zijn trots dat we hier ons steentje kunnen bijdragen", vertelde hij zij aan zij met zijn vrouw - die daarna zelf het woord nam.

 

Samen sneden ze ook de taart aan voor de verjaardag van het Ronald McDonald Huis in Jette.

Gerelateerd: