Na Jannik Sinner haakt nu ook Holger Rune af voor tennistoernooi, Deen kampt met polsblessure

 wo 24 juli 2024 22:42
Holger Rune mist de Olympische Spelen.

Alweer een mooie naam minder op het olympische tennistoernooi. Na Jannik Sinner eerder vandaag, haakt nu ook Holger Rune af. De Deen kampt met een aanslepende polsblessure. "Het spijt me echt dat ik niet zal kunnen aantreden op de Olympische Spelen", post Rune op sociale media.

Na de nummer 1 geeft nu ook de nummer 16 van de wereld forfait voor het tennistoernooi in Parijs.

 

Holger Rune post op zijn sociale media dat hij er niet bij zal zijn door een vervelende blessure. "Ik keek ernaar uit om deel uit te maken van de Spelen", schreef hij.

 

"Maar ik heb het hele gravel- en grasseizoen met pijn in mijn pols gespeeld. Ik moest de medische aanbevelingen serieus nemen."

 

"Het spijt me echt dat ik niet zal kunnen aantreden op de Spelen, maar ik zal alles van thuis volgen en alle Deense atleten aanmoedigen."

 

Het tennistoernooi begint zaterdag al. Novak Djokovic is sinds het afzeggen van Sinner met een amandelontsteking de hoogstgeplaatste speler. Ook Carlos Alcaraz en Rafael Nadal tekenen present.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: