Slavia Praag wordt de tegenstander van Union in 3e voorronde van de Champions League

 ma 22 juli 2024 12:17
De Union-spelers kennen hun lot in de kwalificaties van de Champions League.

Union moet het in de 3e kwalificatieronde van de Champions League opnemen tegen Slavia Praag uit Tsjechië. De winnaar stoot door naar de play-offs. De thuiswedstrijd tegen de Tsjechen wordt in het Lotto Park gespeeld, omdat het veld in het Koning Boudewijnstadion nog niet af is.

Union zit als nummer 2 van de Jupiler Pro League in het niet-kampioenenspoor en doet zijn intrede in de 3e kwalificatieronde van de Champions League.

 

Daarin treft Union Slavia Praag, de vicekampioen van Tsjechië. De wedstrijden in de 3e voorronde van de Champions League worden afgewerkt op 6/7 augustus (heen) en 13 augustus (terug).

 

Union kondigde eerder al aan dat het zijn Europese wedstrijden dit jaar in het Koning Boudewijnstadion zou spelen, maar de partij tegen Slavia Praag gaat toch nog door in het Lotto Park van Anderlecht. Het veld in het Koning Boudewijnstadion is nog niet klaar.

 

De winnaars stoten door naar de play-offs, de laatste voorronde in de Champions League. Als Union verliest van Slavia Praag, krijgt het een stekje in de groepsfase van de Europa League.