Van aanvoerder naar CEO: Wouter Corstjens wordt algemeen directeur bij Patro Eisden

 ma 15 juli 2024 18:06
Wouter Corstjens, de nieuwe CEO, schudt de hand van zijn voorganger.
Wouter Corstjens (l) neemt de fakkel over van Olivier Boyen (r).

Wouter Corstjens volgt Olivier Boyen op als CEO van Patro Eisden. De 37-jarige Corstjens was afgelopen seizoen nog aanvoerder van de club uit de Challenger Pro League en volgt Olivier Boyen op als algemeen directeur.

Na het afgelopen seizoen hing Wouter Corstjens zijn voetbalschoenen in de wilgen. Zijn lange carrière met passages bij onder meer Westerlo, Gent en een Grieks avontuur sloot hij af als aanvoerder van Patro Eisden.
 
De 37-jarige Corstjens zal nog steeds op de club te zien zijn, want hij gaat er aan de slag als algemeen directeur. "Ik ben verheugd en trots dat ik mijn engagement voor deze club met veel overgave kan verderzetten in mijn nieuwe rol", sprak de kersverse CEO.
 
Zijn ambitie als speler trekt Corstjens ook in zijn nieuwe rol door. "Ik ben 4 jaar geleden met een duidelijk doel naar Patro gekomen: promoveren. Ik zal ook vanuit mijn nieuwe functie er alles aan doen om dit opnieuw proberen te bereiken."

Ik wil er ook in mijn nieuwe functie alles aan doen om te promoveren.

Kersvers CEO Wouter Corstjens

Waar een nieuwe CEO komt, moet er ook een andere gaan. In dit geval Olivier Boyen. "Mijn paars-wit hart is groot en ik zal uiteraard altijd een supporter van deze fantastische club blijven," steekt Boyen van wal.

 

"Maar de rol van CEO blijven combineren met mijn gezin en mijn andere bedrijven, waaronder een logistiek- en evenementenbedrijf, is moeilijk. De club heeft echt een fulltime CEO nodig om verdere stappen te kunnen zetten. Wouter is daarvoor de geknipte persoon."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.