Ga naar de inhoud

Tess Elst verklapt 5 uitslagen van haar EK-pronostiek: "Oranje zal Frankrijk doen schrikken"

 di 11 juni 2024 09:01

Klaar voor het voetbalfeest van het jaar? Dan doe je hopelijk ook mee met de Sporza EK-pronostiek om de beleving nog wat extra de hoogte in te jagen. Als vrijblijvende tip laten we enkele bekende gezichten 5 uitslagen uit hun pronostiek verklappen. Vandaag: sportanker Tess Elst.

Duitsland - Schotland: 2-0

"De Duitsers zullen in eigen land, in de openingsmatch, meteen goed willen beginnen. Zeker tegen de zwakste ploeg uit poule A. De Schotten hebben geen echte, goeie spits, dus daarom ook de 0 achter hun naam."

België - Slovakije: 2-1

"In onze eerste match vrees ik dat de vernieuwde Duivels zich eerst nog gaan laten verrassen, zo wordt het 0-1. Maar daarna nemen we het heft in handen en overklassen De Bruyne en Lukaku toch nog de Slovaken."

Kevin De Bruyne.

Spanje - Italië: 1-1

"Topmatch in groep B, maar de spektakelwaarde zal daardoor, denk ik, net teleurstellen. Een gelijkspel dus."

Oranje gaat Les Bleus een eerste keer doen schrikken op matchdag 2.

Tess Elst

Nederland - Frankrijk: 2-1

"Deze heb ik al voorspeld in de promovideo voor het EK, dus ik ga bij mijn 2-1-score blijven. Mbappé zal Verbruggen wel een keer kunnen kloppen, maar Oranje gaat Les Bleus een eerste keer doen schrikken op matchdag 2."

Kylian Mbappé.

Oekraïne - België: 0-3

"De Belgen zijn op dit moment - hopelijk - al geplaatst voor de volgende ronde en Tedesco stuurt een gretige Bakayoko en De Ketelaere het terrein op. Zij grijpen hun kans en zorgen voor 0-3."

Speel zelf ook mee met de EK-pronostiek:

Gerelateerd: