Ga naar de inhoud

Premier League klassement

Nottingham Forest gaat aankoopoptie Divock Origi niet lichten, spits keert terug naar Milan

 di 21 mei 2024 14:00
Divock Origi gaf bij Nottingham 1 assist en scoorde 1 goal.
Divock Origi gaf bij Nottingham 1 assist en scoorde 1 goal.

Het verhaal van Divock Origi bij Nottingham Forest is al geschreven. Na een seizoen heeft de club dinsdag laten weten dat het geen vervolg zal geven aan de huurperiode van een jaar. Origi keert zo terug naar AC Milan.

Divock Origi zal volgend seizoen niet meer te zien zijn in het shirt van Nottingham Forest. De Premier League-club heeft dinsdag bekendgemaakt dat het de aankoopoptie na de uitleenbeurt niet zal lichten. 

 

Origi kwam in september aan bij Forest en werd vooral uitgespeeld als invaller. Hij was goed voor een assist in de Premier League en een doelpunt in de FA Cup. In totaal speelde de Rode Duivel in 22 wedstrijden mee. 

 

De 29-jarige aanvaller keert nu terug naar zijn moederclub AC Milan, waar zijn contract nog loopt tot juni 2026. Het is nog niet duidelijk of Origi volgend seizoen opnieuw uitgeleend zal worden. 

 

Nottingham Forest eindigde zeventiende in de Premier League en wist zich zo net te verzekeren van het behoud.