Ga naar de inhoud

Beerschot legt operationele leiding in handen van voormalige topman bij KVO Thorsten Theys

 di 16 april 2024 15:11

Thorsten Theys gaat mee de lijnen uitzetten bij Beerschot, de kersverse kampioen in de Challenger Pro League. Vanaf vrijdag neemt de voormalige COO en CFO van KV Oostende de operationele leiding van de club in handen.

De kampioen uit 1B zocht een vervanger voor CEO Frédéric Van den Steen, die bij Oud-Heverlee Leuven aan de slag gaat. Beerschot koos uiteindelijk voor de ervaring van Thorsten Theys.

 

 "Ik ben heel erg blij bij een club met een rijke geschiedenis en sterke achterban te kunnen starten", reageert Theys. "Ik zie heel erg veel mogelijkheden en kansen, zeker gezien de recente promotie."

 

"Ik kan niet wachten om mee te schrijven aan dat nieuwe verhaal om zo samen met aandeelhouders, management, werknemers, fans en business partners deze fantastische uitdaging in verenigde slagorde aan te gaan."   

 

Ook aandeelhouder United World wordt geciteerd door Beerschot. "We zijn trots iemand met de ervaring van Thorsten Theys te kunnen voorstellen bij Beerschot", klinkt het.

 

"Tussen 2020 en 2023 had Thorsten de operationele leiding bij KV Oostende. Hij kent dus zowel de lokale context van Beerschot en de Belgische Pro League. Dat maakte van hem de perfecte kandidaat om de operationele kant van Beerschot te leiden en mee de investeringen in de academie en het eerste elftal te plannen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.