Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

Oud-winnaar John Degenkolb valt tijdens de verkenning van Parijs-Roubaix

 vr 5 april 2024 19:22
John Degenkolb
Vorig jaar had John Degenkolb pech in de Hel. Na de koers gingen Mathieu van der Poel en Jasper Philipsen, de nummers 1 en 2, hem troosten.

Moet outsider John Degenkolb een kruis maken over Parijs-Roubaix? De winnaar van 2015 viel vandaag tijdens de verkenning van de Helleklassieker.

Op een van de kasseistroken liep het vandaag fout voor John Degenkolb. De 35-jarige Duitser ging onderuit en liep averij op aan zijn knie.

 

Zijn team DSM-Firmenich PostNL hoopt Degenkolb zondag alsnog te kunnen opstellen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vorig jaar kende John Degenkolb pech tijdens de wedstrijd. De sterke Duitser kwam ten val in de spits van de wedstrijd en huilde tranen met tuiten op de wielerpiste, waar hij als 7e gefinisht was.

 

Winnaar Mathieu van der Poel en nummer 2 Jasper Philipsen kwamen hem troosten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In 2015 won John Degenkolb voor Zdenek Stybar en Greg Van Avermaet. Een jaar eerder finishte hij als tweede, na Niki Terpstra.

Gerelateerd: