Ga naar de inhoud

Alfred Schreuder vindt elders in de Verenigde Arabische Emiraten onderdak

 ma 27 november 2023 11:33

Enkele weken na zijn ontslag bij Al Ain heeft Alfred Schreuder een job als coach gevonden bij Al Nasr, ook in de Verenigde Arabische Emiraten. Zijn nieuwe club is niet te verwarren met het Al-Nassr van Cristiano Ronaldo uit Saudi-Arabië. 

Begin deze maand zag Alfred Schreuder zijn avontuur bij Al Ain na 6 maanden beëindigd. Hij won nochtans op het veld, maar de club uit het emiraat Abu Dhabi hekelde de samenhang binnen de technische staf.

Al Nasr is het nieuwe onderkomen van de 51-jarige Nederlander. De club uit het emiraat Dubai staat in de middenmoot op de 9e plaats. Het won 2 van zijn 8 eerste competitieduels.

Schreuder werd begin dit jaar ontslagen bij Ajax vanwege de tegenvallende resultaten. Hij was eerder hoofdtrainer bij FC Twente, Hoffenheim en Club Brugge. De Nederlander coachte blauw-zwart vorig jaar vanaf januari (als opvolger van Philippe Clement) tot juni en werd met de Bruggelingen kampioen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: