Ga naar de inhoud

Eden Hazard maakt comeback ... als coach: "met tong uit de mond" traint hij jeugdploeg van zijn zoontje

 wo 15 november 2023 19:20
Eden Hazard als trainer.

Niet meer tussen, maar wel nog langs de lijnen van een voetbalveld. Eden Hazard werd gisteren gespot op de training van de Madrileense derdeklasser Rayo Majadahonda. De voormalige Rode Duivel nam er een training van de U13 van zijn zoon over. "Het was een eer om zo'n legende op bezoek te hebben", klonk het bij het jeugdbestuur.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zou het kriebelen bij Eden Hazard?

 

De voormalige Rode Duivel kondigde een maand geleden zijn afscheid aan als professionele voetballer. Toch lijkt hij nog niet van het voetbalveld weg te slaan.

 

Zo verscheen Hazard gisterenavond in zijn trainingspak bij de Spaanse derdeklasser Rayo Majadahonda, de ploeg van zijn zoon Yannis. Niet om zelf te voetballen, wel om een training over te nemen.

 

"Het was zijn eigen idee", vertelt de jeugdcoördinator Adrián Costa."Hij vertelde dat hij het leuk, maar ook wel vermoeiend vond. Zo vertelde Eden dat hij op een bepaald moment met zijn tong uit zijn mond stond te coachen."

 

Het jeugdploegje begon met een pas- en trapvorm, ging over tot enkele rondo's en balbezitspelletjes en sloot af met een wedstrijdje.

 

Een normale training, zo lijkt. Maar de extra aandacht kon de ex-voetballer niet ontlopen. "Het was een eer zo'n legende op bezoek te hebben", getuigde Costa. "We hebben nog veel foto's genomen."

Gerelateerd: