Ga naar de inhoud

11 wereldkampioenen en veel Belgen op de Memorial Van Damme. Speel mee en win tickets

 ma 28 augustus 2023 12:33

Op vrijdag 8 september loopt het Koning Boudewijnstadion naar jaarlijkse gewoonte weer vol voor de Memorial Van Damme. Sporza geeft 5 duotickets weg voor dit spektakel. Speel mee en win.

Deze wereldkampioen kunt u er in actie zien: Mondo Duplantis, Yaroslava Mahuchikh, Jakob Ingebrigtsen, Mary Moraa, Winfred Yavi, Femke Bol, Lieke Klaver, Eveline Saalberg, Cathelijn Peeters, Shericka Jackson en Haruka Kitaguchi.

 

Belgen op de Memorial: Rani Rosius, Delphine Nkansa, Cynthia Bolingo, Hanne Claes, Camille Laus, Helena Ponette, Naomi Van Den Broeck, Imke Vervaet, Dylan Borlée, Kevin Borlée, Alexander Doom, Florent Mabille, Jonathan Sacoor, Robin Vanderbemden, Julien Watrin, Ruben Verheyden, Ismael Debjani en Jochem Vermeulen, Elise Vanderelst, Noor Vidts, Nafi Thiam, Ben Broeders en Bashir Abdi.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Qualifio). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.