Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

Wout van Aert verbijt de ontgoocheling bij Sammy Neyrinck: "Ik kan het nog niet relativeren"

 zo 2 april 2023 20:49
Wout van Aert bij Sammy Neyrinck

Liever had hij er als winnaar gezeten. Wout van Aert kon zijn ontgoocheling enkele uren na de Ronde niet wegsteken bij Sammy Neyrinck, die de hele dag in zijn spoor kroop voor Sportweekend. In de reportage - hieronder te bekijken - baalt de kopman van Jumbo-Visma: "Ik heb het gevoel dat ik het niet heb kunnen waarmaken."

Vierde, dat was het ondankbare resultaat voor Wout van Aert in de Ronde van Vlaanderen. Onze landgenoot moest toekijken hoe Pogacar en Van der Poel van hem wegreden op de hellingen, aan de finish moest hij de duimen leggen voor Mads Pedersen in de sprint voor de 3e plaats. 

 

"In de sprint kwam ik net te kort, jammer. Voor mijn ploegmaats had ik liever die derde plaats gepakt. Dat verdienden we na dit voorjaar en na onze strijd vandaag. "

 

"Ik hoef me niet te excuseren, maar toch heb ik dat gevoel dat ik het niet heb kunnen waarmaken. Ik stel mezelf en de mensen rondom mij teleur. Gescholden? Dat heb ik nog niet, maar ik ben wel teleurgesteld."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: