Carlo Ancelotti na interview Eden Hazard: "We praten niet veel, maar relatie is niet slecht"

  Carlo Ancelotti en Eden Hazard.

  Het gesprek van Eden Hazard met onze RTBF-collega's heeft ook Madrid bereikt. De voormalige aanvoerder van de Rode Duivels zit al maanden op een zijspoor bij Real, maar zal - zo vertelt ie - komende zomer niet zomaar vertrekken. Trainer Carlo Ancelotti reageerde ook op de weinig intense band met Hazard.

  Real Madrid speelt woensdag in de 1/8e finales van de Champions League tegen Liverpool, maar de persconferenties waarbij trainer Carlo Ancelotti gevraagd werd of Eden Hazard in actie zou komen, zijn ook al een tijdje verleden tijd.

   

  Het is niet dat Hazard helemaal persona non grata is, maar de voormalige kapitein van de nationale ploeg past gewoon niet meer in de plannen van Real en zijn T1.

   

  En toch denkt Hazard, zo vertelde hij afgelopen weekend aan de RTBF, niet noodzakelijk aan een transfer deze zomer. 

   

  De Real-ontgoocheling verklapte in het interview ook dat hij nu niet meteen uitgebreide gesprekken voert met de coach die hem steevast op de bank laat zitten. 

   

  "Dat betekent niet dat we een slechte relatie hebben", pikte Carlo Ancelotti vandaag in. "Maar Eden is wel open en eerlijk geweest en het klopt: wij praten niet veel met elkaar."

   

  "Voor mij is dat ook niet zo belangrijk. Eden respecteert mij, hoewel hij weinig speelt. En ik respecteer Eden."

   

  "De reden waarom hij weinig speelt is dat er veel concurrentie is en er op zijn positie met Vini Jr. een heel belangrijke speler rondloopt."

  Eden respecteert mij, hoewel hij weinig speelt. En ik respecteer Eden. De reden waarom hij weinig speelt is dat er veel concurrentie is.

  Carlo Ancelotti