Tottenham moet kapitein Hugo Lloris zes tot acht weken missen

  Lloris blesseerde zich na een luchtduel met Rodri

  Tottenham zal het de volgende weken zonder zijn doelman en aanvoerder Hugo Lloris moeten stellen. De Fransman liep zondag in het slot van de wedstrijd tegen Manchester City een knieblessure op. Hij zou zes tot acht weken out zijn. 

  Tottenham won zondagavond met 1-0 van Manchester City. Op het einde van de wedstrijd kwam Lloris hard in contact met Rodri na een luchtduel. 

   

  Volgens de Daily Telegraph blijkt uit een scan dat de ligamenten zijn geraakt en Lloris zes tot acht weken aan de kant staat. Er is zelfs een kans dat hij dit seizoen niet meer in actie komt. Tottenham zou een operatie willen vermijden. 

   

  Voor de Spurs is het uitvallen van Lloris een zware klap. Op 14 februari en 8 maart speelt de Londense club in de Champions League tegen AC Milan.

   

  In de Premier League strijdt Tottenham om een plek in de top vier. Voormalig Engels international Fraser Forster is in principe eerste doelman tegen Leicester op zaterdag. 

   

  Begin januari kondigde de 36-jarige Lloris zijn afscheid van de Franse nationale ploeg aan. Met 145 caps is hij Frans recordhouder. Lloris werd met Les Blues in 2018 wereldkampioen, zijn laatste interland was de verloren WK-finale tegen Argentinië.   

  Gerelateerd: