Ga naar de inhoud

De Avondshow: "Adrie van der Poel is een slechte parcoursbouwer"

 di 7 februari 2023 14:42
" "
De Nederlandse presentator Arjen Lubach belicht de rol van parcoursbouwer Adrie van der Poel.

Wat De Ideale Wereld op Canvas is voor het Vlaamse land, is De Avondshow op de VPRO in Nederland. Presentator Arjen Lubach neemt daar ook op satirische manier de actua onder handen. Een WK veldrijden in eigen land in Hoogerheide - een soort België-Nederland - was gefundenes Fressen.

Elke maandag passeert cabaretier Diederik Smit in de rubriek Sport Studio om als eigenwijze sportredacteur het weekendnieuws te duiden. Deze keer was het lachen geblazen met de dubbele pet van parcoursbouwer Adrie van der Poel, die een slecht parcours bouwde met een steile trap in, witte ballonnen en Belgen als hindernis.

Gerelateerd: