Invaller Radja Nainggolan steelt met assist en goal de show bij nederlaag van SPAL

  Radja Nainggolan heeft bij zijn debuut voor SPAL meteen getoond dat hij een meerwaarde kan zijn voor de Italiaanse tweedeklasser. Onze landgenoot viel na de rust in tegen Bari en was goed voor een goal en een assist. Bari won wel: 3-4.

  Radja Nainggolan had eerder deze week al de show gestolen bij zijn voorstelling, maar hij toonde dat hij ook de show kan stelen op het veld. Nainggolan mocht net na de rust invallen bij SPAL, dat op dat moment al met 0-2 in het krijt stond tegen Bari.

   

  Met een knappe actie en dito voorzet zette Nainggolan zijn ploegmaat Moncini op weg naar de 1-3 en in de slotfase was hij met een harde knal goed voor de 2-4. De middenvelder kon niet verhinderen dat SPAL de zege aan Bari moest laten.

   

  Een van de doelpuntenmakers van Bari was Sebastiano Esposito, de Italiaan die voor de wintermercato niet kon doorbreken bij Anderlecht.

  Nog wat raad én een kus van Daniele De Rossi

  Bekijk de assist en de goal van Nainggolan

  Donderdag had Nainggolan op zijn persvoorstelling al de show gestolen met enkele leuke uitspraken.