Ga naar de inhoud

Onze WK-reporter verrast Red Lion met favoriete koeken: "Yes, ik was ze thuis vergeten"

 ma 23 januari 2023 09:40

Saved by Bavo!  Onze WK-hockeyreporter Bavo Mortier was de held van de dag voor Red Lion Florent Van Aubel. De aanvaller was zijn favoriete koeken in België vergeten, maar werd gisteren in India verrast met twee dozen van zijn favoriete koeken. "Ik was de enige die er geen meegenomen had", vertelde een dankbare Van Aubel vanop het WK.

Er heerst een ferme koekencultuur bij de Red Lions.

 

Onze nationale hockeymannen zijn momenteel in India voor het WK en zijn er - als titelverdedigers - niet meteen van plan om te vertrekken. De Lions gingen dus allerminst onvoorbereid naar het toernooi. 

 

Zo heeft het merendeel van de spelers koeken meegenomen over de grens. "Bijna iedereen heeft er mee, maar ik ben ze vergeten", jammerde Van Aubel eerder dit WK.

 

Dat was ook onze reporter in India, Bavo Mortier, niet ontgaan. Om Van Aubel van een hongerklop te behoeden, verraste hij de aanvaller gisteren met twee dozen van zijn lievelingskoeken.

 

"Yes, dino-koeken! Ik was ze los vergeten", vertelde hij met fonkelende oogjes. "Hier ben ik enorm blij mee. Ik was een van de enige die geen koeken meegenomen had, maar de goesting begon toch ferm de kop op te steken."

 

Dat was niet gelogen. Na 24 uur is het eerste pak al leeg.

Gerelateerd: