Ga naar de inhoud

VIDEO: Judd Trump imponeert met fantastische maximumbreak op Scottish Open

 wo 30 november 2022 08:13
Judd Trump
Judd Trump

Op de Scottish Open in Edinburgh heeft Judd Trump zijn 3e 147-break van het jaar gemaakt. De Engelsman kreeg na afloop lof voor de knappe manier waarop de 8e maximumbreak in zijn carrière tot stand kwam. "Een 147 is altijd genieten", lachte Trump na afloop.

Judd Trump moest het in de 2e ronde van de Scottish Open opnemen tegen Mitchell Mann, die van de wereldkampioen van 2019 een 4-0-bolwassing kreeg.

 

Het 1e frame van de wedstrijd was meteen het hoogtepunt, want Trump maakte zijn 3e maximubreak van het seizoen. De Engelsman speelde de tafel in één trek leeg, goed voor 147 punten. Het publiek kraaide van plezier.

 

"Ik denk dat alle fans die erbij waren wel met een lach op het gezicht naar huis zullen gaan. Een 147 is altijd genieten, ook voor mezelf", sprak Trump na afloop.

Ook in het 4e frame maakte Trump indruk, toen de witte bal tegen de bovenrand van de tafel lag en alle rode ballen nog bij elkaar lagen. Het arendsoog van Trump zag een "plant", waarbij hij wit via één band tegen een rode bal liet rollen, die op zijn beurt een andere rode bal aantikte en in de pocket deed verdwijnen.

De indrukwekkende "plant" in het 4e frame:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bekijk hoe Trump zijn 147-break volmaakt:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bekijk hier de volledige 147 van Trump:

Gerelateerd: