Wouter Biebauw bergt handschoenen op en wordt keeperstrainer bij Club NXT

    De 38-jarige Biebauw keepte zijn laatste wedstrijden voor Beerschot.

    Wouter Biebauw begint aan een nieuw voetbalhoofdstuk. Op zijn 38e houdt hij het als actieve doelman voor bekeken, hij vond geen contractverlenging bij Beerschot. De West-Vlaming heeft evenwel meteen in eigen gouw een nieuwe uitdaging gevonden: hij gaat de doelmannen van Club NXT trainen. 

    Biebauw keepte de voorbije 2 seizoenen bij Beerschot, dat hem een reddingsboei toewierp na het faillissement van Roeselare, de club waar hij 20 jaar geleden als prof debuteerde. Biebauw keepte tussendoor ook voor KV Mechelen en Oostende.

    Beerschot en Biebauw praatten over een extra seizoen, maar een conflict met doelman Mike Vanhamel besliste daar anders over.

    Lang zoeken naar een nieuwe job moest Biebauw niet doen. Hij neemt de doelmannen van Club NXT, de belofteploeg van Club Brugge in 1B, onder handen.