Ga naar de inhoud

Waarom werd Van Schip vorig jaar uit de Baloise Belgium Tour gezet? Win VIP-tickets voor 2 personen

 vr 10 juni 2022 18:09

Op 15 juni gaat in Merelbeke de Baloise Belgium Tour van start, een rittenkoers door het hele land van 5 dagen. Alle ritten zijn live te volgen bij Sporza. Maar als u de aankomst ter plekke wil meemaken, dan kunt u hier VIP-tickets winnen.

Per rit maken wij 1 duo blij met een VIP-ticket. Je krijgt een plek aan de aankomst met stijlvolle ontvangst, open bar met bieren, wijnen en frisdranken, assortiment van warme en koude snacks en een exclusief uitzicht op de finish en podiumceremonie.

 

Meer info: https://www.sport.be/baloisebelgiumtour/2022/nl/

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Qualifio). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.