BEKIJK: "City-fans" vallen keeper van Aston Villa aan bij veldbestorming

Het zijn ongeziene beelden: terwijl fans van Manchester City het veld bestormen om de titel te vieren, probeert Robin Olsen (doelman van Aston Villa) te ontkomen. Hij krijgt enkele tikken tegen zijn hoofd terwijl hij zijn hoofd probeert te beschermen.

Na een ongelooflijke ontknoping van de wedstrijd en de Engelse titelstrijd stormden fans van Manchester City het veld op om de titel te kunnen vieren met hun helden. Maar enkele van die fans hadden niet het beste voor met de spelers van Aston Villa.

 

Zo werd doelman Robin Olsen aangevallen terwijl hij met behulp van een steward probeerde om de catacomben te bereiken. De Zweedse keeper zou geen verwondingen opgelopen hebben, maar dat doet niets af van de ernst van de situatie.

 

Manchester City kwam op zijn website meteen met excuses. "Manchester City wil zijn oprechte excuses aanbieden aan Aston Villa-doelman Robin Olsen, die is aangevallen toen de fans het veld betraden na het laatste fluitsignaal." 

 

Het incident krijgt mogelijk nog een staartje. "We zijn een onderzoek gestart en als we de dader kunnen identificeren, dan zal die bestraft worden met een levenslang stadionverbod." Het is een smet op de succesvolle dag voor Manchester City.

Bekijk hier hoe Robin Olsen een tik moet incasseren