Vrancken krijgt mooi afscheid in Mechelen: "Toekomst? Er ligt nog niets vast"

Wouter Vrancken werd uitgebreid gevierd in Mechelen.

Wouter Vrancken heeft een mooi afscheid gekregen Achter de Kazerne. De succescoach zoekt na 4 jaar andere oorden op. "Ik ben heel fier dat ik deel kan uitmaken van de rijkgevulde geschiedenis van deze club", zei hij.

Promotie naar 1A, bekerwinst, drie jaar op rij in de top 8. KV Mechelen heeft een mooi hoofdstuk geschreven met coach Wouter Vrancken aan het roer. Hij werd bij zijn afscheid dan ook in de bloemetjes gezet.

 

"Er was een ongelofelijke sfeer in het stadion", zei Vrancken tussen het feestgedruis door. "De achterban heeft zich van zijn beste kant laten zien. Een vol huis, terwijl er niets meer op het spel stond."

 

"Ik ben heel fier dat ik deel kan uitmaken van de rijkgevulde geschiedenis van de club. Het mooiste moment? De Beker van België winnen als tweedeklasser is ongelofelijk, maar het is ook mooi om de ploeg te zien groeien."

 

"Ik ga alles missen in Mechelen: de familiale sfeer, de band met de spelers en natuurlijk ook de supporters."

 

Een 0-0-gelijkspel tegen Genk was het laatste wapenfeit van Vrancken. Heeft hij zo zijn toekomste club al wat kunnen scouten? "Er ligt nog niets vast", ontkende Vrancken de geruchten over zijn toekomstplannen.