Ga naar de inhoud

3e keer, goeie keer? Delfine Persoon bokst niet in Dubai, wel in Abu Dhabi

 vr 20 mei 2022 10:58
Delfine Persoon en Filiep Tampere
Delfine Persoon en haar coach zetten woensdag in allerijl opnieuw koers naar de Emiraten.

Delfine Persoon (37) moet haar plannen opnieuw omgooien. Haar kamp tegen de Française Elhem Mekhaled (31) gaat niet in Dubai door, wel in Abu Dhabi.

Delfine Persoon bokst morgen tegen WBC-interimkampioene Elhem Mekhaled.

 

De kamp had vorige zaterdag moeten plaatsvinden op een spectaculaire locatie: het helikopterplatform van het Burj al Arab-hotel. De vlieger ging niet op, omdat de sjeik en president van de Verenigde Arabische Emiraten overleden was.

 

Woensdag kreeg Persoon te horen dat ze nu zaterdag zou kampen in Dubai. Vanwege een zandstorm niet op het heliplatform, wel in de Coca-Cola Arena. Ze nam meteen het vliegtuig naar de Emiraten.

 

Nu heeft de promotor het boksevenement nog een keer verplaatst: van Dubai naar de gloednieuwe Etihad Arena in Abu Dhabi. Niet onoverkomelijk, de toplocaties liggen zo'n 100 kilometer uit mekaar.

 

Persoon en Mekhaled verzorgen in Abu Dhabi het voorprogramma van Floyd Mayweather. De ongeslagen Amerikaan geeft er een demonstratie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.