Delfine Persoon mag in Dubai kampen op helikopterplatform van hotel: "Unieke ervaring"

 do 28 april 2022 20:43

Geen klassieke boksring, maar een kamp op meer dan 200 meter hoogte. Het is eens iets anders voor Delfine Persoon. "Een unieke ervaring", zegt ze verheugd. Op 15 mei neemt ze de handschoen op tegen Elhem Mekhaled, als voorprogramma voor bokslegende Floyd Mayweather dan nog.

In de herfst van haar carrière krijgt Delfine Peroon (37) nog een unieke kans om op het internationale toneel te schitteren. "Deze unieke kans komt echt wel als geroepen, ik word er ook niet jonger op.” 

 

De West-Vlaamse zal op het helikopterplatform van een hotel de strijd aangaan met de Française Elhem Mekhaled, de WBC interim kampioene bij de supervedergewichten en tweevoudig EBU-kampioene. 

Deze kans komt als geroepen, ik word er ook niet jonger op.

Delfine Persoon

"Het is een korte voorbereiding, maar ik onderhoud mijn basisconditie wel goed. Nu is het zaak om op te bouwen en er volledig voor te gaan."


"Wat daarna nog volgt? Dat zien we wel. Eerst focus ik me op deze kamp, geen gemakkelijke want ik tref een hele goede tegenstander. Hopelijk kan ik het positief afsluiten."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.