Premier League klassement

meest recent

BEKIJK: Christian Eriksen is nu ook echt weer voetballer en zorgt meteen voor assist bij Brentford

 ma 14 februari 2022 18:49

De Deense spelmaker Christian Eriksen is op zijn 30e verjaardag weer helemaal terug als profvoetballer. In een oefenpartijtje tegen Southend United stond hij als speler van Premier League-club Brentford voor het eerst weer tussen de lijnen. Eriksen zorgde zoals we hem kennen meteen voor een assist. 

Eriksen speelde in het shirt van Brentford meteen een uur mee, hij bezorgde Josh Dasilva met een knappe doorsteekpass een doelpunt. Over 5 dagen gaan The Bees op bezoek bij Arsenal in de Premier League, het is nog onduidelijk of Eriksen dan in de selectie zal zitten. 

 

Het was voor Eriksen al 8 maanden geleden dat hij in actie kwam. De Deen kreeg in de EK-wedstrijd tegen Finland toen een hartstilstand. Hij kreeg een inwendige defibrillator ingebracht en mocht zo niet meer in actie komen voor zijn toenmalige club Inter Milaan.

 

Vorige week werd Eriksen dan voorgesteld door Brentford. In de tussentijd trainde hij ook nog even mee bij zijn ex-club Ajax.

De assist van Eriksen voor Dasilva

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: