Ga naar de inhoud

VIDEO: Praet mist wereldgoal van Tielemans en keert snel op zijn stappen terug

 zo 16 mei 2021 18:11
Tielemans zorgde voor een eerste FA Cup voor Leicester City.

Zaterdag veroverde Leicester City voor de allereerste keer in de clubhistorie de FA Cup. The Foxes mochten Youri Tielemans bedanken die uitpakte met een magistraal afstandsschot. Al had ploegmaat Dennis Praet het doelpunt in eerste instantie niet gezien.

Heel Leicester ging uit zijn dak na de kogel van Tielemans, enkel landgenoot Dennis Praet kon niet delen in de vreugdetaferelen. Hij was net even naar binnen en moest snel op zijn stappen terugkeren toen hij het gejuich in de tribunes hoorde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: