Kaden Groves verlengt bij Alpecin-Deceuninck: "Ik presteer het best in dit shirt"

 di 20 augustus 2024 14:22
Kaden Groves won de 2e rit in de Vuelta.

Kaden Groves heeft zijn contract bij Alpecin-Deceuninck dan toch verlengd. Het leek erop dat de Australische sprinter het kamp van de gebroeders Roodhooft zou verlaten, maar hij zal de komende jaren toch in het shirt van Alpecin-Deceuninck rondrijden. "Mijn doelen komen overeen met die van het team", klinkt het bij Groves.

Van een verrassing gesproken.

Gisteren vertelde Kaden Groves dat zijn contract voor de komende jaren getekend was, maar dat het nog wachten was op de bekendmaking. Het leek erop dat de Australische spurtbom naar Astana zou vertrekken, maar hij heeft toch verlengd bij Alpecin-Deceuninck.

De 25-jarige Groves verdedigt sinds 2023 de kleuren van Alpecin-Deceuninck en zal er nog 2 jaar bij doen. Hij won al 8 keer voor de ploeg van de gebroeders Roodhooft. Zijn laatste overwinning was 2 dagen geleden in de Vuelta.

"Ik kan niet wachten om mijn avontuur bij Alpecin-Deceuninck voort te zetten. Ik voel me hier thuis en presteer op mijn hoogste niveau in dit shirt. Mijn doelen komen overeen met die van het team. Ik wil mijn trilogie in de grote rondes voltooien, maar ik heb ook ambities in de voorjaarsklassiekers", aldus Groves.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: