Europees Kampioenschap
speeldag 1

Alvaro Morata blesseert zich tijdens bizar incident met veldbestormer, maar stelt Spaanse volk gerust

 wo 10 juli 2024 13:34

De vreugde om de finaleplaats was bij Alvaro Morata van korte duur. De Spaanse spits blesseerde zich tijdens de viering achteraf bij een ongelukkig incident. Toen een medewerker van de nationale ploeg een veldbestormer wilde afstoppen, gleed hij tegen de enkel van Morata. Die hinkte nadien met een pijnlijke grimas de catacomben in. Is zijn finale in gevaar? Bekijk hieronder het bewuste moment.

Spanje hoopt dat de blessure die zijn kapitein opliep niet te ernstig is. Alvaro Morata voelde meteen dat het niet goed zat en verdween naar de kleedkamer.

 

Een smet op een droomavond voor de Spanjaarden, dus. Moet de spits een kruis maken over de finale?

 

Trainer Luis de la Fuente werd achteraf gevraagd naar de toestand van Morata: "We moeten afwachten en zullen morgen (woensdag, red.) zien. We denken dat het niks is, maar het doet wel pijn."

 

Die denkpiste volgt de spits zelf ook. Vanochtend stapte hij op de bus, waar een journalist van Marca hem vroeg hoe het was. Morata gebaarde dat het niets ernstigs is.

 

Opvallend: de leider van de Spaanse ploeg bedankte de medewerker voor zijn interventie. Geen wrok voor de lichte blessure, dus. "Net dat typeert de mooie persoon die Morata is", beaamt De la Fuente.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: