Washington Mystics en Julie Vanloo boeken tegen Dallas hun derde zege van seizoen

 za 22 juni 2024 23:47
Julie Vanloo deelde 6 assists uit tegen Dallas.

De Washington Mystics hebben weer aangeknoopt met de overwinning. Julie Vanloo en haar ploegmaats waren meer dan een maatje te groot voor de Dallas Wings: 97-69. Vanloo was goed voor 3 punten en 6 assists. 

Na een moeilijke start van WNBA-seizoen is Washington begonnen aan een inhaalrace. Die inhaalrace kwam afgelopen woensdag even tot stilstand met een nederlaag tegen het Indiana van Caitlin Clark, maar vandag werd weer gewonnen.

 

De Mystics grepen op eigen veld Dallas meteen bij de keel. Julie Vanloo stond in de basis en liet haar ploegmaats scoren. In de hele match zou onze landgenote 6 assists uitdelen, het meeste van alle speelsters.

 

Dankzij de 23 punten van Emily Engstler, de 17 van Karlie Samuelson en de 16 van Stefanie Dolson liep het op wieltjes voor Washington. Vanloo deed ook nog een duit in het zakje met een driepunter: 97-69.

 

Washington heeft nu 3 van zijn laatste 4 wedstrijden gewonnen na 12 nederlagen op een rij. Ondans de zege in het kelderduel blijft Washington twaalfde en laatste in de stand, net achter Dallas. Zondag staan beide ploegen weer tegenover elkaar.

De driepunter van Julie Vanloo

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: