Ga naar de inhoud

Premier League klassement

Arne Slot bevestigt: "Ik ben volgend seizoen de trainer van Liverpool"

 vr 17 mei 2024 17:42

Zondag neemt Jürgen Klopp afscheid van Liverpool, daarna zal Arne Slot zijn opwachting maken om hem op te volgen. Dat publieke geheim heeft de Nederlander nu zelf onthuld op zijn persconferentie bij Feyenoord.    

Het was al een aantal weken duidelijk dat Arne Slot Jürgen Klopp zou aflossen bij Liverpool. De Nederlander drukte de voorbije jaren zijn stempel op Feyenoord, waar hij afscheid zal nemen met een titel en een beker extra in de prijzenkast. Hij bereikte met de Rotterdammers ook de finale van de Conference League.

 

Het afscheid van Klopp bij Liverpool valt dus samen met het afscheid van Slot bij Feyenoord. Daar wond die laatste op de persconferentie ook geen doekjes om.

 

"Ik kan bevestigen dat ik volgend seizoen trainer word van Liverpool. Ik wou er tot nu toe eigenlijk niet aan denken, maar nu mijn laatste match eraan komt, begint het wel te dagen."

 

"De reden dat ik een beetje later was voor deze persconferentie is dan ook dat ik eerst nog van zoveel mensen afscheid moest nemen."

 

Zondag kan ook De Kuip afscheid nemen van zijn succestrainer, nota bene in de stadsderby tegen Excelsior.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.