Belgisch toptalent Ramazani 5 matchen geschorst na uitbarsting tegen ref: "Vier mensen moesten hem tegenhouden"

 wo 24 april 2024 17:50
Largie Ramazani.

Largie Ramazani (23) is een talent met grillen. De Belgische belofteinternational kreeg dit weekend rood tegen Villarreal en wist nadien met zijn woede geen blijf. Ramazani belaagde in de spelerstunnel de ref en wordt nu voor 5 matchen geschorst.

Ondanks enkele geweldige prestaties ligt Largie Ramazani al even niet meer in de bovenste schuif bij Almeria.


En na afgelopen weekend zal de Belgische belofte zeker niet opgeschoven zijn in de pikorde. Tegen Villarreal mocht de flankaanvaller na 68 minuten invallen, maar een (positieve) impact had Ramazani allerminst.

 

In minuut 80 kreeg onze landgenoot geel, 7 minuten later volgde zijn tweede karton. Eentje met gevolgen, want Almeria - alleen mathematisch nog niet zeker van degradatie - incasseerde in de extra tijd nog de 1-2.


Toen Ramazani na het laatste fluitsignaal scheidsrechter Ortiz Arias in het vizier kreeg in de spelerstunnel volgde een enorme woede-uitbarsting bij onze landgenoot.

 

"Ramazani sprak mij agressief aan en intimideerde mij. Hij moest in bedwang gehouden worden door vier mensen", getuigde Arias achteraf. Nadien riep hij me onder meer toe dat ik een eikel en idioot ben."

Laat ons zien of Largie luistert naar zijn papa. Anders moet ik zijn snacks wegnemen.

Pepe Mel

De opwelling van Ramazani kreeg nadien nog een stevig disciplinair staartje. De Spaanse voetbalbond schorste de Belg voor 5 speeldagen - 1 voor zijn dubbele gele kaart, 4 voor zijn gedrag na affluiten.

 

Ameria-trainer Pepe Mel sprak na de wedstrijd al over het gedrag van zijn woelwater: "Ik hoorde Largie ooit zeggen dat ik als een vader voor hem ben. Wel, laat ons zien of hij luistert naar zijn papa. Anders moet ik zijn snacks wegnemen."

Gerelateerd: