Ga naar de inhoud

NBA-seizoen van Toumani Camara zit erop: gebroken rib houdt hem aan de kant

 za 30 maart 2024 17:30
Toumani Camara deed het niet slecht in zijn rookieseizoen in de NBA.

Toumani Camara zal dit seizoen niet meer in actie komen in de NBA. De Belg van de Portland Trail Blazers heeft een gebroken rib en een geraakte nier. Portland verwacht dat Camara volledig zal herstellen voor de start van volgend seizoen.

Toumani Camara moest afgelopen woensdag in de wedstrijd tussen Portland en de Atlanta Hawks in het vierde quarter geblesseerd naar de zijlijn. Na onderzoeken in het ziekenhuis blijkt dat onze landgenoot een van zijn ribben heeft gebroken.

 

Camara moest enkele dagen in een ziekenhuis in Atlanta blijven, nadat ook was gebleken dat zijn nier geraakt is. Ondertussen mocht hij het ziekenhuis verlaten en is hij op de terugweg naar Portland voor extra onderzoeken.

 

Portland zal het in de laatste wedstrijden van het seizoen dus zonder onze landgenoot moeten doen. In zijn eerste seizoen deed Camara het verre van onaardig.

 

In 70 wedstrijden (gemiddeld bijna 25 minuten per match) was hij goed voor gemiddeld 7,5 punten, 4,9 rebounds, 1,2 assists en 0,9 steals. Vooral met zijn werkethiek en verdedigende kwaliteiten maakte hij indruk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: