Ga naar de inhoud

Noa Lang geniet na winning goal en port Feyenoord-fans: "Uitfluiten? Omdat ze stiekem bang zijn"

 za 5 augustus 2023 10:00
Lang genoot van de plaagstoten: "Als je tijdens een uitwedstrijd wordt uitgefloten, is dat toch fantastisch?"

Het Nederlandse voetbal is een attractie rijker. Noa Lang schitterde bij zijn officiële debuut voor PSV met een winning goal in de Supercup. Het woelwater werd een hele partij gejend door de Feyenoord-fans en gaf hen nadien een koekje van eigen deeg. "Dat is toch fantastisch?"

Met een intikker schonk ex-Bruggeling Noa Lang bij zijn debuut zijn nieuwe club PSV meteen een trofee. "Dat is wel mooi. Het warme welkom in de Kuip (het stadion van Feyenoord, red.) was ook mooi", glimlachte hij voor de camera van ESPN.

 

"Dat hoort erbij, ik geniet er ook van. Dat is toch mooi? Kom een keer in mijn schoenen staan en dan zie je wat ik bedoel. Als je tijdens een uitwedstrijd wordt uitgefloten, is dat toch fantastisch?"

 

"Het betekent dat ze stiekem een beetje bang voor je zijn, want ze gaan niet zomaar fluiten. Ik vat het gewoon positief op."

 Ik heb een grote bek, maar ook een klein hart. Maar op het veld ben ik iemand met zelfvertrouwen.

Noa Lang, PSV

Lang toonde zich erg bedrijvig in de Kuip en zorgde samen met verdediger Jordan Teze voor het meeste gevaar.


"In de eerste helft was er ook een momentje dat ik had kunnen scoren. Ik probeer daarmee aan de slag te gaan en beetje bij beetje een completere speler te worden. Ik moet rendement hebben."


Van plankenkoorts bleek er geen sprake bij Lang, die zoals gewoonlijk vol zelfvertrouwen op het veld stond. "Of ik ook onzeker kan zijn? Ik denk dat iedereen dat wel heeft."


"Dat is logisch toch? Ik ben ook maar een mens. Ik heb een grote bek, maar ook een klein hart. Maar op het veld ben ik iemand met zelfvertrouwen. Voetballen is iets waar ik goed in ben, dus dan is er toch geen reden om bang te zijn?"

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Een mooi moment van kindervriend Lang na de match:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: