Ga naar de inhoud

Karel Geraerts vermoedt complot van Antwerp-stewards na "schandalig" incident: "Dit is georkestreerd"

Bizar tafereel na de gelijkmaker van Union. Middenin de vreugde van de bezoekers ging Karel Geraerts fel in discussie met een handvol stewards. "Ze zijn hier soms op zoek naar onnodige polemiek", vond de coach, die bijval kreeg van Peter Vandenbempt.

Als door een wesp gestoken snelde een oranje groepje plots richting de bank van Union.

 

Meteen na de gelijkmaker van de bezoekers vertolkten de stewards van de Great Old een opvallende en onnodige bijrol. Trainer Karel Geraerts was op zijn hoede en liet zich niet zomaar provoceren.

"Dit is klassiek op Antwerp", vertelde de trainer achteraf over het voorval. Ook toen Trésor hier rood kreeg, kwamen er twintig stewards de boel ophitsen aan de bank van Genk. Ik denk dat er nu zelfs anonieme politiemensen tussen liepen. Het lijkt me georkestreerd."

 

"Waarschijnlijk wilden ze commotie veroorzaken en het stadion zo in vuur en vlam zetten", ging Geraerts erover door in de perszaal. "Ik wou het nu heel kordaat stoppen."

Ik vind het een schande, daar moet echt iets aan gedaan worden.

Peter Vandenbempt

Peter Vandenbempt maakte tijdens zijn live-commentaar op Eleven Sports duidelijk wat hij van de stewards-actie vond. "Ik vind het een schande, daar moet echt iets aan gedaan worden. Die stewards hebben daar niets te zoeken. Union viert zijn gelijkmaker, mag het even? Onvoorstelbaar gewoon."