Ga naar de inhoud

Vakantievierende Pogacar (in het gips) doet oproep: "Iemand goede films? Ik kan geen Fifa spelen"

 do 27 april 2023 21:56
Pogacar: twee keer met zijn verloofde, een keer met een denkbeeldige sigaret.

Zijn pols mag dan wel gebroken zijn, zijn hart is dat allerminst. In een (gedwongen) vakantieperiode geniet Tadej Pogacar momenteel van het gezelschap van zijn verloofde Urska Zigart. "Even niet aan het denken aan fietsen of revalideren, al zal dit misschien snel veranderen wanneer Urska naar de Vuelta vertrekt", klinkt het bij de Sloveen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Na een beresterk voorjaar geniet Tadej Pogacar van een welverdiende vakantieperiode.

 

Al had de Sloveen die waarschijnlijk wat anders ingebeeld. Tijdens zijn laatste voorjaarskoers Luik-Bastenaken-Luik kwam Pogacar zwaar ten val en brak hij een beentje in zijn pols.

 

Zo toont de kopman van UAE Team Emirates op zijn Instagram een reeks foto's van zijn vakantie, waar hij een ferm gips rond zijn pols draagt.

 

"Ik ben wat vrije tijd aan het nemen om van de kleine dingen in het leven te genieten", klinkt het. "Zo wil ik even nog niet denken aan fietsen of revalideren, maar misschien verandert dat wanneer Urska naar La Vuelta vertrekt."

 

Om zich nu al te wapenen tegen de toekomstige verveling, vraagt de Sloveen zijn volgers om hulp. "Stuur me wat goede films en series in de comments, want ik kan niet eens Fifa spelen ...", grapt hij.

Gerelateerd: