Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
rit 5  /  18 - Danilith Nokere Koerse
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

Tadej Pogacar richt zich tot Remco Evenepoel: "Onze battle laat nog even op zich wachten"

 ma 24 april 2023 13:47
Tadej Pogacar ligt even in de lappenmand.

Tadej Pogacar heeft op zijn Instagram een update gegeven na zijn val in Luik-Bastenaken-Luik gisteren. De Sloveen prijst zich gelukkig dat het "slechts" om een polsbreuk gaat, dankt de medische begeleiding en feliciteert Remco Evenepoel. 

Met zijn eerste woorden na zijn val en opgave in Luik-Bastenaken-Luik bewijst Tadej Pogacar nog eens dat hij niet het type renner is dat terneergeslagen zijn blessures uitzweet.

 

"Shit happens", opent Pogacar zijn bericht op Instagram. "Ik prijs me gelukkig dat ik slechts enkele breukjes in mijn pols heb opgelopen als ik nadenk over hoe gek die valpartij was."

 

Pogacar hoopt dat Mikkel Honoré, betrokken bij de val, snel herstelt. "Hij kwam harder ten val dan ik."

 

"Het is hard om uit te leggen hoe gelukkig ik ben met de steun die ik gekregen heb van fans, familie, vrienden, mijn ploeg UAE en zeker de staf in het ziekenhuis."

 

"Ik ben er erg dankbaar voor en ik hoop iedereen snel terug te zien."

 

Waarna hij Remco Evenepoel aanspreekt: "Proficiat met je zege! Onze battle laat nog even op zich wachten tot bij een volgende gelegenheid", knipoogt hij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: