Ga naar de inhoud

Lukaku haalt weer opvallende viering boven: "Ik leg het op het einde van het seizoen uit"

 di 11 april 2023 23:57
Lukaku viert zijn doelpunt tegen Benfica.

Met zijn tweede penaltygoal in één week tijd had Romelu Lukaku een groot aandeel in de verdiende 0-2-zege van Inter bij Benfica. Een plaats in de halve finales van de Champions League is niet veraf voor de Rode Duivel, die weer op zijn typische/mysterieuze manier zijn goal vierde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Alsof het niets was!  Romelu Lukaku poeierde in Lissabon de 0-2 keihard vanaf de stip met zijn linker binnen. 

 

Net als tegen Juventus pakte hij erna uit met zijn typische viering (vinger op de mond en militaire groet). "Op het einde van het seizoen zal ik uitleggen waarom ik zo mijn doelpunten vier", zei hij na de wedstrijd in het Estadio da Luz.

 

Wat ging er door het hoofd van Lukaku voor zijn belangrijke penalty? "Ik luister naar niemand meer op zo'n moment. Het draait allemaal om mentaliteit en concentratie. (lacht) En ik heb schoenmaat 48... Als ik hem goed raak, scoor ik normaal."

Ik begrijp de kritiek op mijn vorige prestaties.

Romelu Lukaku

Lukaku begon nochtans op de bank. "Ik begrijp de kritiek op mijn voorbije prestaties, maar ik probeer enkel het team te helpen en weer in vorm te komen."


"We hebben een verantwoordelijkheid om het zo goed mogelijk te doen voor deze club. Nu moeten we dat ook tegen Monza tonen dit weekend."


De halve finales van de CL zijn dichtbij voor Inter en Lukaku. "We hebben hier een goede en intelligente wedstrijd gespeeld. We konden zelfs drie of vier keer scoren, vind ik. Toch is 0-2 heel goed. Hopelijk kunnen we dit nu ook tonen in de Serie A en de Coppa."

Gerelateerd: