Ga naar de inhoud

VIDEO: Laurens Devos verslaat titelverdediger Cédric Nuytinck op BK tafeltennis

 ma 27 maart 2023 12:05
" "
Laurens Devos verslaat Cédric Nuytinck in de kwartfinale van het reguliere BK.

Adrien Rassenfosse en Daria Mityukova hebben zich gisteren in Knokke-Heist tot Belgisch kampioen tafeltennis gekroond. De paralympische toppers Laurens Devos en Florian Van Acker deden ook mee aan het reguliere BK. Devos klopte titelverdediger en vijfvoudig kampioen Cédric Nuytinck in de kwartfinales. Sportweekend volgde Devos en Van Acker, bekijk hieronder de reportage.

Ontknoping bij de mannen en vrouwen:

Laurens Devos botste in de halve finale op Florent Lambiet (4-2), die op zijn beurt in de finale met dezelfde cijfers zijn meerdere moest erkennen tegen de 19-jarige Adrien Rassenfosse. Het was zijn eerste titel. Martin Allegro kreeg net als Devos brons.

Bij de vrouwen was Daria Mityukova na 2013 en 2016 opnieuw de beste van België. Ze versloeg de 15-jarige Lilou Massart met 4-1. Het brons was voor Margo De Graef en Morane Guidon.