Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
rit 4  /  18 - Strade Bianche
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

Lachende gezichten in Ieper: jonge fan Otis op foto met Van Aert, Mohoric in bloemetjes gezet via gedichtje

 zo 26 maart 2023 13:10
Otis en Wout van Aert hand in hand.

Ondanks de barre weersomstandigheden kwam er deze ochtend toch veel volk opdagen op de Grote Markt van Ieper. De ploegenvoorstelling leverde hierdoor ook twee leuke momentjes op. Grote fan Otis mocht op de foto met zijn idool Wout van Aert, terwijl Matej Mohoric op een gedichtje werd getrakteerd.

Tussen de natgeregende supporters dook er vanochtend al snel een kartonnen bord op. De boodschap was overduidelijk gericht aan Wout van Aert:  "Wout, mag ik een foto aub? Groetjes Otis".

Toen de kopman van Jumbo-Visma een poos later op het startpodium verscheen, ging Otis' droom uiteindelijk ook in vervulling.

De jonge fan knoopte een kort gesprekje aan met zijn held en deelde ook zijn pronostiek voor vandaag nog mee. Het hoeft alleszins niet te verbazen wie volgens hem straks met de bloemen naar huis mag.

Supportersclub "MatejMatjes" brengt ode aan Mohoric

Niet alleen Otis mocht het podium op, maar ook de "MatejMatjes" maakten hun opwachting in Ieper.

De Vlaamse supportersclub van Matej Mohoric  (Bahrain-Victorious) probeerde de Sloveen met een Engels gedichtje nog wat extra moed te geven voor de zware weersomstandigheden vandaag.

Het kunststukje werd afgesloten met de woorden "We are ready for some more Matej Madness".

Benieuwd of het de hardrijder inspireert tot een grootse prestatie vandaag.

Het volledige gedicht:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: